iTunes költöztetés

>> 2011. október 28.


Minden iTunes felhasználó életében eljön az nap, amikor gépet vált és szembesül azzal a ténnyel, hogy az eddig őrizgetett adatait szeretné továbbvinni az új gépre. Ez velem is így volt, így ezen rövid tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.
Adataink költöztetéséhez mindösszesen Windows alatt a saját felhasználói profilunkban lévő Music (Zene) mappában található iTunes könyvtár kell. Ebben tárol az iTunes mindent ami az eszközzel kapcsolatos (appok, filmek, zenék, egyebek), így ha azt visszük akkor lényegében mindent vittünk. Így az új gép Music mappájába csak bemásoltam az említett mappát, majd az iTunes-t elindítva már készen is vagyunk. Minden adat megvan a szinkronizálandó eszközről, így azt rákötve a gépre nem fogjuk elveszteni a rajta tárolt adatokat. És ilyen egyszerű ez manapság...

U.i: Hála az iCloudnak (online tárol) még ennyire se kell félteni adatainkat.

2 megjegyzés:

Névtelen,  2012. augusztus 24. 18:01  

Köszi a segítséget!

Névtelen,  2012. október 21. 14:10  

És ilyen egyszerű ez manapság...


vagy nem....

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE