Hétvégi mozi - Real Steel (Microsoft reklámmal)

>> 2011. október 9.A hétvégi mozi is megvolt, eheti kiszemelt a Hugh Jackman nevével fémjelzett Real Steel. Egy remek bő 2 órás szórakozás a box világában, ahol a boxot már nem emberek játsszák, hanem erre a célre kifejlesztett robotok. Az alapsztori nagyon jó, a megvalósítás is látványos, a szereplők játékával sincs semmi gond. Hiánypótló film, az idei legjobb mozis élményeim között tartom számon, hozta az izgalmakat. Ami feltűnt a filmben az a Microsoft hirdetések, hiszen a végső harcot a bing (a Microsoft keresője) arénában vívták, és több helyen is látható volt a Microsoft Xbox konzoljának feltételezett következő neve, az Xbox 720. Ez nem meglepő, hiszen a film sztorija 2020-ban játszódik, így addigra már valószínűleg régen a piacon lesz az Xbox 720. Szóval aki egy jó mozira vágyik, annak csak ajánlani tudom a filmet...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE