iTunes Match - Hamarosan nálunk is

>> 2011. október 19.Az iTunes program Store részében új opció jelent meg: az iTunes Match fül. Erre kattintva informál minket a program, hogy hamarosan nálunk is elérhető lesz ez a szolgáltatás. Hogy mi is ez az iTunes Match? Röviden annyi,  hogy évi 25 dollárért gyakorlatilag a teljes zenei állományunkat tárolhatjuk az iCloud-ban, sőt még azon számokat is, amiket eredetileg nem az iTunes Store-ban vásároltunk. Remek lehetőség lehet a zenéink legalizálására, és azok elérhetővé tételére más általunk használt iOS-es készülékre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE