Box.net 50GB ingyen akció

>> 2011. október 14.


A Box.net most ingyen 50GB-t ad azon iOS usereknek, akik most regisztrálnak, vagy lépnek be a kliensbe. Ez jelentősen meghaladja a Dropbox által kínált 2GB alap helyet, viszont számos korlátozás van. Fájlméret korlát (ez egy jó kérdés, most hogy 50GB lett a hely, elméletileg 1GB-os fájlkorlát van, de várom a visszajelzéseket), nincs ingyen Mac-es vagy Windows-os kliens, csak pénzért, sávszél korlát van. Dropboxnál nincs ilyen korlátozás, sőt annak ez az egyik nagy előnye, így ezen téren nem hiszem hogy megszorongatná őt. Persze ha valakinek csak az iOS eszközhőz kell tárhely, annak tökéletes választás lehet, bár videóknál már problémákkal fogunk szembesülni.



iTunes link: Box.net

1 megjegyzés:

Unknown 2011. november 15. 11:03  

Kipróbáltam, nekem nem adta meg.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE