Letölthető az iOS5

>> 2011. október 12.
Elérhetővé vált az iPhone, iPod Touch és iPad készülékekre az iOS következő verziója, az iOS 5. Letöltése az iTunes 10.5-ből lehetséges, miután az iOS készüléket csatlakoztattuk.

A frissítéssel az alábbi új funkciókat kapjuk meg, a fontosabbakat említve: iCloud, Értesítési központ, iMessage, Newsstand, Reminders, Twitter integráció, megújult Photos és Safari, PC Free. Bővebb információkat ezekről a szolgáltatásokról itt érhettek el: apple.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE