Egy évig ingyenes indiai domain és tárhely

>> 2011. november 3.


A Google India akciót indított "India Get Online" néven, mely keretén belül a regisztráló felhasználóknak 1 évig ingyenes domain-t (a domain végződése .in lesz) és ingyenes tárhelyet biztosítanak. Az akcióban bárki részt vehet, az egyetlen megkötés hogy a regisztráció során meg kell adnunk az adószámunkat, ezzel próbálja kivédeni a Google a trükközni próbáló felhasználókat.
Az akció itt érhető el.

1 megjegyzés:

Podolski,  2011. november 3. 20:50  

Köszi az infót, pont most akartam venni .in-es domaint, akciósan láttam 1800ft-ért 2 évre, erre tessék itt van ez ingyen...

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE