Hogyan képzelik a nagyok a jövőt?

>> 2011. november 2.


Biztos sokunknak vannak különböző víziói a jövőt illetően, és ez nincs máshogy a nagyvállalatoknál sem. A különbség az hogy amit ők vizionálnak azok mögött támogatás is van, és előbb lesz belőle egy kész termék, mint a mi kis otthoni álmodozásainkból. Ezen vizióját láthatjuk 3 nagyvállalatnak, hogy ők hogyan is képzelik el az életet a közeli jövőben. Mindenki döntse el maga hogy ő melyiket látná viszont,, a kommentekben várjuk az egyedi ötleteket, illetve megjegyzéseket...

Microsoft:


RIM:


És az Apple jelene:


1 megjegyzés:

Névtelen,  2011. november 2. 8:45  

Nagyon jók ezek a videók érdemes megnézni őket :)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE