Új hajnal a Radaron! - Rock a javából

>> 2011. november 2.


Hogy mit várhatsz egy előzenekar ingyenesen osztogatott CD-jétől?
Hát én is feltettem magamnak a kérdést, valamint vele együtt a lemezt is. Meglepően sokat.
A Radar együttes bemutatkozó albumáról, az Új Hajnal elnevezésű korongról van szó. Különösen dallamos, könnyen megjegyezhető és fülbemászó refrénekkel operálnak a fiúk, erős rock alapokra építve, mégis kifinomultan, nem túlzásokba esve, kiegyensúlyozottan foglalja el mindenki a maga helyét. Szöveg tekintetében azért a fejemben máshogyan raktam volna össze néhány mondatot és rímet, de azért közel sem lóg ki a lóláb.
A zenekar érezhetően a lendületes rockot preferálja, amit kiválóan prezentálnak, ugyanakkor a mélyebb lírai oldalukba is szívesen betekintettem volna.
Összességében nagyon pozitív meglepetés: Kiváló!

http://radarzenekar.hu/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE