Megújult a Google Reader

>> 2011. november 1.


A Google RSS olvasója, a méltán népszerű internetről elérhető Google Reader megújult, már ami a kezelőfelületet illeti. A Google számos szolgáltatásában tapasztalt és megismert új dízájnt kapta meg, mely az elődhőz képest letisztultabb formavilágot szeretne megtestesíteni, ezzel jobban fókuszálni a lényegi dolgokra, magára a feedekre és a tartalomra. Akit érdekel a változás, az csak látogasson el a Google Reader oldalára és gyönyörködjön. Vagy éppen szörnyülködjön?

3 megjegyzés:

Makói Krisztián 2011. november 1. 17:50  

nekem nem tetszik az új design, se itt, se a gmailnél...

Mergl József 2011. november 2. 6:58  

Nekem nagyon bejön, teljesen jó és letisztult. Látszik hogy ezeket már inkább úgy optimalizálták hogy érintőkijelzővel is jól kezelhető legyen

Névtelen,  2011. november 4. 18:53  

A Google olvasót hogyan lehet elérni közvetlenül a GMail rendszerből?

Thx, előre is!

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE