A klubkártyák haszna

>> 2011. november 9.


Manapság már az ember minden boltban használhat valamiféle klubkártyát, ami különböző előnyökhöz juttat. Olcsóbb lesz a következő vásárlás, kupont kapsz ha összegyűl valamennyi pont, vagy éppen levásárolhatod a pontokat. A Decathlon nevű egységben is lehet efajta kártyát kapni (Hűségkártya), pontosabban csinálni magunknak, hiszen egy kihelyezett zebra kártyanyomtatóval magunk készíthetjük el a kártyát. Hogy ennek mi az előnye? Főként az, hogy minden vásárlási adata tárolódik rajta, így elméletben nem kell a blokk, de álljon itt az oldalukon közölt információk

SPORTRAJONGÓK KLUBJA
Legyen Ön is sportrajongó, és részesüljön a Decathlon kártyával járó számos kedvezményben!
- Blokk vagy számla nélküli termékcsere.
- Minőségi garancia vásárolt termékeire blokk és garanciajegy. nélkül
- Egyedi ajánlatok, kedvezmények, csak kártyatulajdonosoknak.
- Exkluzív információk sporteseményeinkről, akcióinkról.
- Minden vásárláskor használja kártyáját, gyűjtse pontjait, és hűségéért megjutalmazzuk!
Hogy miért csak elméletben? A minap visszavittem egy cipőt mely kezdte megadni magát, így a garanciaidőn belül cserés a darab. Vissza is vittem a terméket, viszont közölte az eladó, hogy jobb lenne ha a blokkot tudnám mutatni (a blokk az blokk). Kérdem én, akkor mi értelme egy kártyának, ha pont erre találták ki? Mivel az adat már digitális, könnyebb lenne egy korrekciós számlát csinálni. De hát még itt tartunk 2011-ben...

Remélem azzal mindenki tisztában van hogy ezek a kártyák nem azért vannak hogy nekünk jó legyen, hanem adatainkhoz könnyebb hozzáférést kapjanak a boltok, hiszen magunk visszük fel a számukra értékes adatokat, like facebook. És mi is lehetne értékesebb így 2011-ben mint az, hogy tudják a vásárlási szokásainkat, így célzott reklámokkal bombázhassanak.

U.i: A cipőt persze minden zokszó nélkül visszavették, az árát lelehetett vásárolni, így egy magasabb kategóriás cipővel távoztam némi készpénz kiegészítésével.

3 megjegyzés:

Zoltán,  2011. november 9. 13:58  

Abszolút egyetértek a cikk írójával. Én rendszeresen vásároltam, hozzáteszem nem kis tételben, ilyen Decathlonos kártyára, de mindig csak a gond volt vele. Végül elegem lett a bénázásból, visszaadtam nekik a kártyát, töröltettem rendszerükből az adataimat, és átpártoltam a Hervishez.

Makói Krisztián 2011. november 10. 12:41  

Az utóirathoz: Akkor végül kellett a blokk?
Mi lett volna, ha azt mondod, h nincs nálad?

Mergl József 2011. november 10. 13:38  

Ez egy jó kérdés, szerintem így is megoldotta volna, csak több lett volna vele a macera. Fene se tudja, de érdekes felvetés.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE