Elérhető a Visual Studio 2010 és a .NET Framework 4.0 Beta 1-es változata

>> 2009. május 21.


A mai napon a Microsoft mindenki számára elérhetővé tette a Visual Studio 2010 fejlesztőeszköz BETA 1-es változatát, illetve a hozzá tartozó .NET Framework 4.0 BETA 1-es változatát is.

A Visual Studio 2010-ben számos újdonság jelenik meg: egyszerűbb kezelőfület a fejlesztők számára, SharePoint fejlesztési lehetőségek, a webfejlesztési lehetőségek kibővítése (JavaScript IntelliSense motor), Silverlight-technológia teljeskörű támogatása, a Cloud megoldások támogatása, a párhuzamos programozás támogatása, kibővített ALM-támogatás.


A végleges változatok az év végére várhatóak.

2 megjegyzés:

Unknown 2009. május 23. 8:41  

Bocsi a tudatlanságom. Akkor ez most pontosan mire is jó?

Blue@X 2009. május 23. 8:48  

A Visual Studio 2010 egy fejlesztőeszköz, amivel alkalmazásokat tudsz létrehozni (pl.:C#).
A .NET 4.0 pedig egy Microsoft által készített keretrendszer, ami a .NET-es fejlesztésekhez kellhet, illetve az abban készült programok futtatásához nélkülözhetetlen.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE