Microsoft Interactive Office Wall

>> 2009. október 6.


A Microsoft a MIXX 2009 konferencián mutatta be jövőbe mutató új prototípusát, az Interactive Office Wall-t. A technológia új megvilágításba helyezi a számítógépes használatot, egyszerűbbé, és látványosabbá téve azt, mint ahogy a Különvélemény című filmben is láthattuk John Anderton parancsnoktól.

Az Interactive Office Wall-t Yusuf Mehdi, az MS Online Audience Business alelnöke mutatta be a nagyközönség számára a MIXX 2009 konferencián. Az új prototípus a Surface által kikövezett út következő fázisa, azt jelentősen túlszárnyalva.


Több technológiát is egyesít magában az Interactive Office Wall, ilyen az érintés- és hangvezérlés, a digitális asszisztens (fejlett mesterséges intelligenciával) és a Project Natal-ban bemutatott vezérlés, mely igen ígéretesen nézz ki, az alábbi videó alapján legalábbis.

A Project Natal

A prototípus már működőképes (az alábbi videón megtekinthető), bár még a válaszideje igen nagy, és a megjelenítő is szorulna némi fejlesztésre (talán majd az OLED technológia), de ezen csiszolni fognak a fejlesztők a jövőben.

Az Interactive Office Wall működés közben

Talán már nincs is messze az Office készítői által 2019-re vizionált világ? Reméljük minél hamarabb eljön, és megannyi háztartásban elérhető lesz eme remek technika.

A jövő...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE