Ubuntu 9.10 - Már előrendelhető

>> 2009. október 19.


Az október végén megjelenő Ubuntu 9.10-s verziója már előrendelhető az érdeklődök számára, a Canonical ingyenes CD-küldő szolgáltatásán keresztül, a ShipIt-en. A kiérkező CD-ért semmit sem kell fizetni a rendelőnek, az anyag és a szállítási költséget is a Canonical vállalja magára.

A ShipIt-en keresztüli CD küldés inkább azoknak javallott, akik nem rendelkeznek nagyobb sebességű internetkapcsolattal, illetve egyéb promóciós célokra szeretnék felhasználni. Így aki teheti, az inkább töltse le, és írja ki CD-re, ennyit bőven megér ez a remek ingyenes, nyílt forráskódú operációs rendszer. Ha már rendeltél a ShipIt-en keresztül CD-t, akkor előfordulhat hogy az alábbi üzenet fogad: "You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself.". Ilyenkor az újra regisztrációt tudjuk ajánlani, így lehetőség nyílik megint CD rendelésére. A CD rendelése az Ubuntu 9.10 mindkét változatára lehetséges, a Desktop és Server verzióra egyaránt. Akit még érdekel a KDE-re támaszkodó változata, a Kubuntu 9.10 rendelése, az is megrendelheti az alul lévő linken, a már az ubuntu.com-on beregisztrált felhasználói azonosító segítségével. A CD-k megérkezése az október végi megjelenés után várható, a rendelők számától függően 1-2 heten belül.
Aki kíváncsi a 9.10 főbb újdonságaira, az itt tudhat meg róla többet: [LINK].
A megrendelt CD-ről pedig itt tudhattok meg többet: [LINK]

Ubuntu 9.10 CD megrendelése (ingyenes)
Kubuntu 9.10 CD megrendelése (ingyenes)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE