Windows 7 - Készül az első javítócsomag

>> 2009. november 3.


A világon már mindenhol elstartolt a Windows 7, így érkeznek a hírek az első szervízcsomag várható megjelenéséről is. Mivel tökéletes rendszer nincs, és talán új funkciók is megjelennek a közeljövőben, így várható volt az első szervízcsomag készítésének megkezdése.

Természetesen a Windows 7 egy igen jól sikerült rendszer lett, így nem sürgető az első szervízcsomag megjelenése sem. Az első tesztváltozatot év végén juttatja el a Microsoft a tesztelőknek, a végleges, mindenki által elérhető SP1 körülbelül egy év múlva várható.


Az első mindenki számára publikusan letölthető tesztverzió januárban érkezhet majd. A végleges verzió megjelenése előtt 2 BETA és 2 RC verzió is kiadásra kerül, így a Microsoft nem fog a véletlenre bízni semmit. Az OEM partnerek a végleges SP1-t a nyári hónapokban várhatják (Június - Augusztus), a végfelhasználókhoz az őszi hónapokban érhet el (Szeptember - November).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE