Windows 8 - 2012-re várható

>> 2009. november 20.


A PDC 2009-es eseményén nem eset szó a Windows 8-ról, de az MSFTKitchen által közölt ütemterv képeiről kiderül, hogy a Windows 8, amelyről várhatóan lassan elkezdenek majd szivárogni a fejlesztési információk, 2012-re várható.

Természetesen ez nem fix, lehet csúszás is, de addig is elégedjünk meg az alábbi ütemterv diagrammal:


Már korábban írtunk a Windows 8 kapcsán, hogy elképzelhetően 128bites változat is készül belőle. Aki még nem olvasta, az itt pótolhatja be: [LINK]

Forrás: MSFTKitchen

2 megjegyzés:

Unknown 2009. november 21. 12:50  

Talán ilyen lesz? :)
http://www.youtube.com/watch?v=SI4idhrPoQs&feature=related

Blue@X 2009. november 21. 13:36  

Ilyen biztos hogy nem lesz, mivel ez csak egy Microsofttól független felhasználó egyéni koncepciója. Én jobbat remélek :)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE