BatteryBar

>> 2009. december 3.


Hordozható eszközök esetén a beépített akkumulátor élettartamáról, a lemerülési időről, a töltöttségi szintről és egyebekről is értesítést kaphatunk az operációs rendszernek hála. Viszont az alapértelmezett eszközt válhatja ki a BatteryBar program, melynek létezik ingyenes változata is.

A BatteryBar program használatához csupán Windows XP/Vista/7 32/64bit operációs rendszer (XP esetén .NET Framework 2.0 telepítése kötelező) és egy akkumulátort használó eszközzel kell rendelkeznünk (notebook). Ha ez megvan, akkor töltsük le a BatteryBar program ingyenes verzióját, és rakjuk a tálcára a program ikonját. Ezt úgy tehetjük meg, hogy jobb-egérrel klikkeljünk a tálcára, majd Eszköztárak -> BatteryBar elé pipát rakunk. Ennek hatására megjelenik az akkumulátort szimbólizálja ikon, melyben grafikusan kerül kijelzésre a hátralévő idő, vagy a töltöttségi százalék (klikkelés hatására lehet ezek között váltani). Ha az ikon felé visszük az egeret, akkor pedig egy bővebb tájékoztatót kapunk az akkumulátorról.

Hogy a fizetős/ingyenes verzió között mi a különbség, illetve a program milyen funkciókat nyújt, azt a készítők weboldalán tudhatjátok meg, illetve ott tölthetitek le a programot.

BatteryBar hivatalos weboldala

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE