Office 2010 - Beárazva

>> 2010. január 5.


A Microsoft a mai napon hivatalosan is megerősítette az ez évben megjelenő irodai szoftvercsomagjának, az Office 2010 különböző változatainak árait. Természetesen két konstrukcióban is megvásárolhatóak lesznek az egyes változatok, de erről bővebben a Tovább gomb megnyomása után olvashattok.

Az Office 2010 BETA verziójáról már bővebben írtunk az oldalon, aki még nem olvasta, az most bepótolhatja itt: [Office 2010 BETA áttekintés]. Ahogy azt megszokhattuk, az igen széles felhasználói rétegre gondolva több változat is elérhető lesz az Office 2010-ből, de a megvásárláskor is lehetőség lesz kétfajta opció közül választani az árazás tekintetében.


Az egyik választási opció a dobozos változatként való megvásárlás lesz, így két PC-re is telepíthetjük a megvásárolt verziót. A másik a Product Key Card opcióként való megvásárlás lesz, így csak egy gépre telepíthetjük az Office legújabb verzióját. És akkor nézzük hogyan alakult a különböző verziók árazásai:

Változat neveDobozos árProduct Key Card ár
Professional499 dollár349 dollár
Professional Academic99 dollárNem érhető el
Home and Student149 dollár119 dollár
Home and Business279 dollár199 dollár

3 megjegyzés:

Unknown 2010. január 6. 12:57  

Valamit elszámoltak nem?
Hogy lehet az, hogy a Professional 499 $, a Professional Academic meg csak 99 $ ?

Makói Krisztián 2010. január 6. 13:28  

Nem, a Microsoft kedvezményt ad a felsőoktatásban részt vevő diákoknak és tanároknak, valamint az ott dolgozóknak, ezért az Academic Office csak hivatalos beszállítóktól és egyetemi boltokból szerezhető be.

A Professional pedig leginkább üzletembereknek van kitalálva, ezért is magasabb az ára.

Unknown 2010. január 8. 0:05  

Így már világos!
Köszönöm :)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE