Visual Studio 2010 RC - Letölthetővé vált

>> 2010. február 10.


A Microsoft publikusan is elérhetővé tette a Visual Studio legfrissebb verziójának kiadásra jelölt változatát, a Visual Studio 2010 RC-t és vele párhuzamosan a .NET FrameWork 4.0 RC-t is. Számos ponton megújult az elődhöz képest, több újdonságot és finomítást is tartalmaz, így a kipróbálása ajánlott.

A Visual Studio 2010 RC egy a Microsoft által készített programozási termékcsomag, mellyel lehetőség nyílik programok fejlesztésére különböző programozási nyelveken. Az előd Visual Studio 2008-hoz képest több ponton is megújult. A kezelőfelület egyszerűbbé és letisztultabbá vált az új verzióban, illetve a kódszerkesztő is komfortosabb lett, külső felektől származó modulokkal is bővíthető. Az új platformokkal való integráció is igen erőteljes, ezalatt a Silverlight és a Azure platform támogatása, illetve a Sharepoint fejlesztések magasabb szintű támogatását értjük. A program működése is gyorsult a tesztváltozatok óta, kevesebb memóriafoglalással számolhatunk. A .NET 4.0 Framework keretrendszer új változata került bele a csomagba, mellyel kisebb erőforrásigényt és nagyobb teljesítményt érhetünk el az e környezetben megírt programokkal, illetve a párhuzamos programozás is támogatott, bővebben itt: [link]
Az újdonságokról teljes részletességben itt olvashattok: [link]

Visual Studio 2010 RC letöltése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE