Windows 7 RC - Érik a váltás ideje

>> 2010. február 27.


Február 15-től a Windows 7 RC rendszer felhasználói értesítést kapnak, hogy illene már lecserélni a végleges változatra a jelenleg használt tesztverziót. Aki még nem tette meg, az tegye meg, hiszen márciustól már nem csak figyelmeztetéseket fogunk kapni.

Már február elsején felhívta a figyelmet Brandon LeBlanc a Windows 7 Team blogján, hogy lassan frissíteni kell a végleges változatra a Windows 7 RC (Kiadásra jelölt változat) felhasználóinak. Február 15-től csak figyelmeztetést kapnak a felhasználók, de március elsejétől - azaz 2 nap múlva - már kétóránként a Windows 7 RC rendszer lefog állni, ezzel is nyomatékosan kérve a felhasználót a végleges változatra való frissítésre. Itt meg kell jegyezni, hogy a frissítés hivatalosan nem működik Windows 7 RC rendszerről a végleges rendszerre, de mint mindig, az i4s.hu erre is kínál megoldást egy leírás formájában, amit itt érhettek el: Frissítsük a Windows 7 BETA/RC verzióját RTM-re. De ha még mindig nem fogunk frissíteni akkor június elsejétől már kalóz példánynak minősül a Windows 7 RC, erről a fekete háttérkép és a tálca feletti " A Windows e példánya nem eredeti" szöveg fog értesíteni.


Mi azt ajánljuk olvasóinknak, hogyha elégedettek a Windows legújabb verziójával akkor mindenképp vásárolják meg, és jogtisztán használják azt. Ha viszont még nem győzött meg minket a rendszer, akkor érdemes egy újabb kiskaput kihasználni, ez az oldalon már korábban említett ingyenesen letölthető Windows 7 Enterprise 90 napos próbaverziója. Így jogtisztán még mindig 3 hónappal elhúzhatjuk a váltás idejét. Természetesen ha "máshonnan" szerezzük be a Windows 7 rendszerünket akkor sem érdemes az új rendszert különböző illegális módon aktiválni, hiszen nemrég adtunk hírt a WATU tömeges terjesztéséről, mely segítségével a Microsoft próbálja meg kiszűrni a népszerűbb aktivációs technikákat. Inkább javasoljuk a rendszer türelmi idejének meghosszabbítását, mellyel akár 1 évig is kihúzhatjuk aktiválás nélkül, de hozzá kell tenni hogy ez a módszer sem teljesen legális: Windows 7 - Aktiválás nélkül akár 1 évig is. Ha viszont nem vagyunk megelégedve a Windows 7-el, vagy sokalljuk az árát, akkor érdemes Linux alapú rendszert használni, amely kiválasztásához egy régebbi írásunk adhat segítséget: Melyik a számomra legmegfelelőbb Linux kiadás?

.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE