Handbrake - Mobilos videókonvertáló

>> 2010. március 17.


Valószínűleg sokan próbáltunk már megfelelő programot találni a videóink konvertálására, hogy az kompatibilis legyen végül a telefonunkkal. A videó átkonvertálása szükséges lehet, ha a telefonunk nem támogatja a megfelelő formátumot (pl.: avi), nem jó a képméret, vagy csak helyet szeretnénk vele spórolni. Ehhez a konvertálási feladathoz egy remek program a Handbrake.

A Handbrake kifejezetten mobilokra való konvertáláshoz ajánlott, hiszen alapértelmezetten tartalmaz beállításokat iPodhoz és iPhone készülékhez is. A program maga egy multiplatformos alkalmazás, mely azt jelenti, hogy létezik Linuxos, Windows-os és Mac OS X rendszeren futtatható változata is, így bárki számára remek alternatíva, és operációs rendszer váltásakor is használhatjuk a másik platformon a programot.


A konvertálás során megadhatjuk forrásnak bármelyik videónkat (a népszerűbbeket támogatja a program), a kimeneti fájlunkat pedig teljeskörűen testreszabhatjuk és mp4 vagy mkv formátumba kimenthetjük azt. Kezelőfelülete felhasználóbarát és egyszerű, így egy laikus számára is könnyű a program használata. Beállíthatjuk a videó kép és hangjára vonatkozó beállításokat (felbontás, képkockasebesség, hangformátum, hangsáv) és csatolhatjuk feliratunkat is. Én jelenleg egy HTC Hero készülékre konvertálok vele és az iPhone & iPod Touch beállításaival tökéletes lesz az eredmény számomra.

Handbrake letöltése

1 megjegyzés:

Névtelen,  2010. április 14. 12:15  

Regóta kerestem hasonlót, köszönöm!

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE