Megújult az Ubuntu arculata

>> 2010. március 4.


Megújult az Ubuntu arculata, új logók és témák kerültek bemutatásra. Manapság az egyik legnépszerűbb nyílt forráskódú, ingyenes operációs rendszer az Ubuntu, így fontos a fejlesztőknek, hogy minél jobban érzékeltessék ezt a felhasználókkal.

Új logók és megváltozott téma fogja jellemezni az április folyamán megjelenő Ubuntu 10.04 LTS verzióját. Az új fő szín ihletője a könnyedség és a fény, így a lila színre esett a választásuk, új betűtípust fog a rendszer kapni, és a hivatalos logók is megújulnak. A változásokról képeket alább láthattok, minden kommentár nélkül.
Hivatalos oldal: Ubuntu wiki

Megújult logók:


Megújult a téma és a bootscreen is:
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE